Til 20 personer

Hvidløgsspinat med stegt helleflynder

Ingredienser:
3 kg Ardo Helbladet spinat
400 g cashewnødder
4-5 spsk. Ardo Hvidløg i tern
Olie
Salt og peber
2,4 kg helleflynder

Tip:
Helleflynder kan erstattes med laks eller anden fisk.

Sådan gør du:

  1. Spinaten tøs op og trykkes godt fri for væden.
  2. Cashewnødderne ristes af på en tør pande ved høj varme.
  3. Spinaten kommes i en sauterpande med lidt fedtstof og sauteres af sammen med hvidløg i tern.
  4. Smages til med groft salt og peber.
  5. Helleflynder, som er skåret i lige store stykker, krydres med salt og peber og steges på en pande ved høj varme.
  6. Når fisken er fast i kødet, er den færdigstegt.
  7. Fiskestykkerne serveres på spinatbund og drysses med cashewnødder.