Til 10 personer

Hvedekerner-/quinoasalat med granatæblekerne

Ingredienser:
400 g Frigodan Hvedekerner, forkogte
300 g færdigkogt quinoa
400 g Frigodan Granatæblekerner
150 g Ardo Persille, bredbladet
1 rødløg skåret i små tern
1 dl solsikkeolie
Saft af 2 limefrugter
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog hvedekernerne kernetemperatur på 75 ºC. Køl dem ned.
  2. Resten af frosne produkter tøs op.
  3. Alle ingredienser blandes sammen, salaten smages til med salt og peber og serveres straks.

Inspiration

Hvedekerner/quinoasalat

Ingredienser:
400 g Frigodan Hvedekerner
300 g færdigkogt quinoa
400 g Frigodan Supersweet majs
150 g Ardo Bredbladet persille
150 g rødløg i tern
1 dl solsikkeolie
Saft fra 2 limefrugter
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog majsene og hvedekernerne til en kernetemperatur på 75 ºC. Lad dem dryppe af og køl ned.
  2. Tilbered quinoa efter anvisningen.
  3. Bland alle ingredienserne sammen.
  4. Smag salaten til med salt og peber.
  5. Servér straks.