Ingredienser til 30 stk.

Gulerods muffins

Ingredienser:
550 g Frigodan Gulerødder i strimler
140 g blødt smør
360 g sukker
6 æg
400 g hvedemel
3 tsk. kanel
4 tsk. bagepulver
½ tsk. salt

Frosting
200 g blødt smør
75 g flormelis
150 g hvid chokolade
200 g flødeost naturel

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 175 °C.
  2. Pisk smør og sukker sammen, indtil det bliver en luftig masse.
  3. Tilsæt ét æg ad gangen og pisk det godt sammen.
  4. Sigt hvedemel, kanel, bagepulver og salt i en skål og rør det derefter i dejen.
  5. Tilsæt gulerødder i strimler og rør dem forsigtigt i dejen.
  6. Fyld 2/3 dej i hver muffinsform og bag dem i ca. 20 minutter.
  7. Lad kagerne køle af.

Frosting, sådan gør du:

  1. Pisk smør og flormelis, indtil det er lyst og luftigt.
  2. Smelt chokoladen i et vandbad og pisk den i smørcremen.
  3. Vend flødeosten forsigtigt i og pisk det sammen.
  4. Fyld frostingen i en sprøjtepose og pynt kagerne, når de er helt kolde.

Final touch: Drys lidt ristede nødder på toppen af frosting.