Til 10 personer

Varm thaisuppe med kylling

Ingredienser:

Chilisate
60 g Ardo Thai inspireret krydderurteblanding
1 spsk. sesamfrø
Olie til stegning
1 stor spsk. tomatpuré
3 spsk. soya
1 spsk. rørsukker
¾ dl olie

Suppe
150 g Ardo Thai inspireret krydderurteblanding 
250 g Frigodan Haricots verts 
250 g Frigodan Grillet peberfrugt i tern 
800 g kylling i tern
3 spsk. olie
4 spsk. karry
1 ds. flåede hakkede tomater
5 dl vand
6 spsk. fiskesauce
1 ds. Kokosmælk
100 g hakkede cashewnødder
Chilisate

Chilisate, sådan gør du:

  1. Sesamfrø ristes på en tør pande.
  2. Thai inspireret krydderurteblanding svitses i olie i 4 minutter.
  3. Resten af ingredienserne tilsættes og steger med i 2 minutter.
  4. Tilsæt sesamfrø.

Thai suppe med kylling, sådan gør du:

  1. Kylling i tern svitses i olien på en pande.
  2. Thai inspireret krydderurteblanding svitses i en stor gryde i 5 minutter.
  3. Tilsæt karry, chilisate, flåede hakkede tomater, fiskesauce, vand og kylling i tern. Lad det simre i 15 minutter.
  4. Tilsæt kokosmælk, haricots verts og grillet peberfrugt i tern og lade det simre i ca. 10 minutter.
  5. Rist hakkede cashewnødder i ovn ved 150 °C i ca. 15 minutter.

Final touch:
Servér suppen med lidt cashewnødder på toppen.