Til 10 personer

Tigerrejer marineret i hvidløg og Thai krydderurteblanding

Ingredienser:
Sweet Mango- & Chilisauce:
½ dl æblecidereddike
1 dl vand
25 g Ardo Chili i tern, rød
10 g Ardo Hvidløg i tern
¼ tsk. salt
250 g Frigodan Mango i tern
125 g sukker
Saft af ½ lime
25 g passionsfrugtpuré

Thaimarinerede rejer:
50 stk. tigerrejer
3 spsk. olie
60 g Ardo Thai inspireret krydderurteblanding
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Alle ingredienserne til Sweet mango- og chilisauce kommes i en gryde, bringes i kog og koges i ca. 8 min.
  2. Saucen blendes groft, så der stadig er lidt mangostykker i.
  3. Den sættes på køl.
  4. Rejerne marineres i olie og Thai inspireret krydderurteblanding i ca. en time, før de skal steges.
  5. En pande varmes op, og de marinerede rejer med olie og urter kommes på panden.
  6. Rejerne steges i ca. 1-2 min. på hver side, og smages til med salt og peber.
  7. Tigerrejerne serveres sammen med Sweet mango- og chilisauce.