Til 10 personer

Juliennewok med skinkekød og ananas

Ingredienser:
1250 g Frigodan Julienneblanding
500 g Frigodan Ananas i stykker
1000 g wokstrimler af svinekød
Olie til stegning

Sur-sød sauce:
8 ½ dl vand
1 ½ dl eddike
180 g sukker
2 ½ spsk. koncentreret tomatpuré
1 ½ spsk. citronsaft
40 g kartoffelmel
7 ½ dl ananasjuice

Sådan gør du:

  1. Ingredienserne til sur-sød saucen blandes sammen og bringes i kog.
  2. Der skrues ned på halvt blus, saucen simrer et par minutter under omrøring og holdes herefter varm.
  3. Julienneblanding, ananas og kød svitses ved hård varme i lidt olie og steger, til kødet er gennemstegt.

Serveres med sur-sød saucen og Ardo Ris (hvide).