Til 25 personer

Grillet peberfrugtdip til fx nachos

Ingredienser:
200 g Frigodan Grillet peberfrugt i tern
½ dl olivenolie
50 g parmesanost
Salt, knust sort peber
Chiliflager efter behov
½ l drænet yoghurt
2 spsk. grofthakkede Jalapeños

Tip:
Optøet Grillet peberfrugt hældes over med sweet chili sauce (evt. hjemmelavet) og tilsmages evt. med salt, peber og Ardo Hvidløg (finthakket).

Sådan gør du:

  1. Grillet peberfrugt varmes i ovnen til en kernetemperatur på 75 °C. Køles ned.
  2. Blendes med olivenolie, friskrevet pamesanost, salt, peber og evt. chiliflager.
  3. Smages til med hakkede jalapeños og røres op med drænet yoghurt.

En herlig dip til fx. nachos. Et spændende autentisk tilbehør til det mexicanske køkken.