Til 10 personer

Smuldredejskage med blåbær, hindbær og æbler

Ingredienser:
Fyld:

400 g Frigodan Hindbær
600 g Frigodan Blåbær
1 kg Frigodan Æbler i tern
3 dl sukker
2 tsk. vaniljesukker

Smuldredej:
400 g smør
300 g mel
175 g havregryn
120 g sukker

Tip:
Der kan evt. bruges rugmel i stedet for hvedemel.

Sådan gør du:

  1. Hindbær, blåbær og æbler i tern kommes frosne i et smurt ovnfast fad.
  2. Vendes rundt med sukker og vaniljesukker.
  3. Smørret skæres i små tern og blandes sammen med mel, havregryn og sukker til en smuldredej, som fordeles over frugterne.
  4. Fadet sættes i ovnen og kagen bages ved 200 °C i ca. 20-25 minutter, eller til dejen er gylden.

Serveres evt. med en god vaniljeis til.