12 stk.

Hindbærmuffins med chokolade og mandler

200 g Ardo Hindbær 
200 g blødt smør
2 dl sukker
3 æg str. L
4 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g grofthakket chokolade (mørk, lys eller hvid)
50 g mandelflager

Da vores hindbær hverken er skyllet eller varmebehandlet, skal de koges i minimum 1 minut for brug. Læs mere om fødevaresikkerhed på Fødevarestyrelsens hjemmeside (fvst.dk).

  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Pisk æggene i et ad gangen.
  3. Rør hvedemel samt bagepulver i dejen. Vend forsigtigt frosne bær, chokolade og mandelflager i.
  4. Fordel dejen i 12 smurte muffinforme/papirmuffinforme og bag kagerne ca. 25 min. ved 175 °C.
  5. Lad kagerne køle helt af.

Tip:
Pynt evt. med lidt flormelis.