Grønt på gaflen

Vi har gjort kål på det tidskrævende arbejde med at snitte og hakke. Med 33 opskrifter inspirerer vi til grønne måltider baseret på dybfrosne grøntsager, krydderurter, frugt og bær.

Det er ikke bare nemt. Det er også en vitaminindsprøjtning til dit køkken, da dybfrysning forlænger grøntsagernes holdbarhed og bevarer de fleste vitaminer.

Velbekomme!

Opskriften på side 36 med de lækre gulerodsboller finder du her ← 

Smørrebrød

Suppe

Kager og søde sager

Opskrifter med

Monogrøntsager

Opskrifter med

Grøntsagsblandinger

Opskrifter med

Krydderurter

Opskrifter med

Pasta, ris, kartofler og korn

Opskrifter med

Frugt- og bær

Opskrifter med

Frugt- og grøntsagspuréer

Vegetar, vegansk og fingerfood

opskrifter

Opskrifter med

økologiske produkter