Spændende nyheder fra Ardo

På Foodexpo havde vi fem fristende nyheder med. Corn Ribs som er skåret i kvarte, der krøller elegant ved tilberedning. Edamame-bønner i og uden bælg der er dyrket i Østrig. Spinatburger med ost som er et mix af spinat, grøntsager og med et twist af ost i en sprød skorpe. Avocado i tern som er velegnet til dip eller en cremet guacamole.

Velbekomme!

Spinatburger med ost

Spinatburger med ost er et mix af spinat, grøntsager og med et twist af ost i en sprød skorpe. Den smager fremragende i en burgerbolle med blandet salat, syltede rødløg og ramsløgspesto.

10001046 Spinatburger med ost

Corn Ribs (kvarte)

Vores nye Corn Ribs er lækre supersweet majs skåret i kvarte (på den lange led), der krøller elegant ved tilberedning. Spray dem med smør. Drys med lidt salt og paprika og bag dem i ovnen i ca. 15 min. ved høj varme. Servér straks.

10002471 Corn Ribs

Edamame-bønner i bælg

Vores Edamame-bønner i bælg er dyrket i Østrig. Deres friske grønne farve og søde smag gør dem velegnet som fingerfood. Kog dem i vand med salt i små 3 min. Drys med flagesalt og evt. citron. Serveres lune.

10002335 Edamame-bønner i bælg

Edamame-bønner uden bælg

Vores Edamame-bønner uden bælg er også dyrket i Østrig. Prøv dem fx i en blandet salat med avocado i tern, cherrytomater og peanuts tilsat lidt dressing.

10001331 Edamame-bønner uden bælg

Avocado i tern

Avocado i tern velegnet til en god cremet guacamole til tortillas eller kyllinge quesadillas med tomatsauce - eller til smoothies.

10002443 Avocado i tern