Til 4 personer

Kyllingebryst med pestogrønt

Ingredienser:
300 g Frigodan Meget fine haricots verts
4 stk. kyllingebryster med skind
1 håndfuld basilikumblade
1 håndfuld bredbladet persille
Reven citronskal fra ¼ usprøjtet citron
¼ dl ristede, saltede græskarkerner
½ dl friskrevet parmesan
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
300 g slikærter

Sådan gør du:

  1. Pesto: Del basilikumblade samt persilleblade og blend dem med citronskal, græskarkerner, parmesan og olivenolie og smag til med salt og peber.
  2. Tag kyllingebrysterne og stik en finger ind under skindet og løft forsigtigt. Fordel halvdelen af pestoen under skindet på bryststykkerne.
  3. Krydr med salt og peber og steg stykkerne i ovnen.
  4. Kog Frigodan Haricots verts og slikærter i letsaltet vand som anvist på poserne.
  5. Hæld vandet fra og vend grøntsagerne i resten af pestoen.
  6. Server kyllingebrysterne sammen med kartofler, pasta eller brød.
Kyllingebryst med pestogrønt

Opskrifter med Frigodan Meget fine haricots verts

Dampet torsk med sesam og lime

Fransk bondesalat med haricots verts

Haricots verts i sennepsmarinade

Bønner med hvidløg og salatost i tern

Nicoise salat med frisk tun

Urtefyldt ribbenssteg og lun bønnesalat

Salat med majschips, bønner og steak