LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

6 blade husblas
5 dl ymer
½ stang vanilje
1 ½ dl koncentreret hyldeblomstdrik
2 dl piskefløde

300 g Frigodan Blåbær
½ dl koncentreret hyldeblomstdrik
½ stang vanilje

  1. Læg husblasen i blød 5 min. i koldt vand.
  2. Rør ymer, vaniljekorn og 1 ½ dl hyldeblomstdrik sammen.
  3. Smelt husblasen over vandbad og afkøl.
  4. Hæld den afkølede husblas i en tynd stråle i ymercremen, mens du rører nænsomt.
  5. Pisk fløden til flødeskum.
  6. Vend flødeskummet i cremen og fordel fromagen i glassene.
  7. Stil herefter fromagen i køleskabet i cirka 2 timer til den er stivnet.
  8. Vend de frosne blåbær i hyldeblomstdrik blandet med vaniljekorn.
  9. Fordel blåbærrene i glasset og servér straks.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID