Ca. 8 stykker

Hindbærtiramisu-is

1 pose Frigodan Hindbær
1 dl appelsinjuice
25 g sukker
1 spsk. vanillesukker
12 lady fingers
1 liter vanilleis

Da vores hindbær hverken er skyllet eller varmebehandlet, skal de koges i minimum 1 minut for brug. Læs mere om fødevaresikkerhed på Fødevarestyrelsens hjemmeside (fvst.dk).

  1. Bring appelsinjuice, sukker og vanillesukker i kog og lad det koge kraftigt 2 min.
  2. Tilsæt hindbær og kog det 1 minut.
  3. Læg 6 lady fingers i bunden af en sandkageform og kom halvdelen af hindbærkompotten hen over.
  4. Fordel isen ovenpå og læg resten af kagerne på som låg.
  5. Sæt isen i fryseren.
  6. Før serveringen vender du hindbærtiramisuen ud på et fad, hvorefter du fordeler resten af hindbærkompotten hen over.

Andre opskrifter med Frigodan Hindbær

Hindbærtærte med blød Amaretto-smag

Hindbærmuffins med chokolade og mandler

Produkt der indgår i opskriften