LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Ingredienser:
200 g Frigodan Hindbær
50 g smør
2 æg
150 g rørsukker
175 g hvedemel
2 tsk. bagepulver

Frosting
180 g flormelis
90 g smør
150 g flødeost naturel
Lidt rød frugtfarve

Da vores hindbær hverken er skyllet eller varmebehandlet, skal de koges i minimum 1 minut for brug. Læs mere om fødevaresikkerhed på Fødevarestyrelsens hjemmeside (fvst.dk).

Sådan gør du:

  1. Smelt smør og lad det køle af.
  2. Pisk æg og rørsukker luftigt og tilsæt det afkølede smør.
  3. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med de frosne hindbær.
  4. Fyld 9 store muffin-forme ²/3 op og bag dem ca. 20 min ved 200 °C.
  5. Afkøl kagerne på en rist.
  6. Pisk smør og flødeost sammen.
  7. Tilsæt flormelis og lidt rød frugtfarve og pisk frostingen til den er tyk.
  8. Fyld frosting i en sprøjtepose og dekorer de afkølede muffins.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID