Om Ardo A/S

Ardo A/S producerer og markedsfører en bred vifte af dybfrosne grøntsager, frugt, bær og grønsagsbaserede retter, dels under Frigodan mærket og dels under private label.

Ardo A/S beskæftiger ca. 100 medarbejdere på selskabets to enheder i Danmark - fabrikken i Orehoved samt administration, salg og lager i Nyborg.

Årsomsætningen i 2018/2019 er 462 mio. kr. Heraf går ca. 80 % af salget hjemmemarkedet og de resterende 20 % til eksport.

Ardo A/S er stiftet i 2000, og har en aktiekapital på 220 mio. kr. Selskabet ejes 100 % af Ardo N.V., som indgår i Ardo, der er stiftet og ejet af den belgiske familie Haspeslagh.

I 2014 fusionerede Ardo N.V. med Dujardin Foods, der ligesom Ardo producerer og forarbejder frosne grøntsager.

Dujardin Foods er stiftet og drevet af en gren af Haspeslagh-familien, og de to nærtbeslægtede og komplementære virksomheder, som nu tilsammen beskæftiger ca. 4000 medarbejdere, drives videre under navnet Ardo Group.

Ardo har 20 fabrikker i flere europæiske lande, bl.a. Danmark, England, Holland, Frankrig, Portugal, Spanien, Belgien og Østrig. Hertil kommer yderligere 25 salgsselskaber.

Dette gør Ardo til en af verdens absolut førende leverandør af frosne grøntsager, frugt, bær og krydderurter til detail, foodservice og industri.

På globalt plan sælger Ardo 860.000 ton af dybfrosne grøntsager, frugt og bær med en omsætning på 1 Mia EUR.

Ardo Corporate film

Jorden leverer en overflod af dyrebare næringsstoffer, og derfor kigger vi konstant på måder at beskytte og bevare disse muligheder for fremtidige generationer.

Vores mission er at bevare naturens gaver så meget som muligt og gøre dem til lækre slutprodukter.

Vi stræber efter at opfylde dette mål ved at bruge vores integrerede netværk af vækstområder, fryseenheder, lagercentre, pakkeudstyr, passende logistik, kvalitetskontrol og en personlig tilgang til alle vores kunder.