Portionen passer til 4 personer

Italiensk inspireret minestronesuppe

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med basilikum
2 spsk. vegetabilsk olie
8 skiver økologisk bacon
1 l vand
2 stk. oksebouillonterninger
500 ml økologisk tomatpasta
1,5 dl økologiske suppehorn
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skær bacon i fine tern og svits dem gyldne ved høj varmen i en gryde sammen med olie.
  2. Tilsæt derefter grøntsagsblandingen og lad det stege med i ca. 3-4 min.
  3. Tilsæt vand, oksebouillonterninger og tomatpasta og bring gryden i kog.
  4. Skru ned på halv varme og lad suppen simre i 30 min.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. 4 min inden servering tilsættes suppehorn, når disse er kogte serveres suppen.

En anden opskrift med Økologisk grøntsagsblanding med basilikum

Pastaret med frisk basilikum og parmesan