Portionen passer til 3-4 personer

Indisk karry risret med mynte og yoghurt

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med karry
2 dl økologisk ris
2 tsk. nigellafrø
3 spsk. vegetabilsk olie
Saft af en ½ økologisk lime
Salt og peber
2 dl økologisk græsk yoghurt
En lille håndfuld friske økologiske mynteblade

Tip!
Server risretten med snittede mynteblade og yoghurt.

Sådan gør du:

  1. Kog risene efter anvisning på emballagen.
  2. Forvarm en sauterpande med 3 spsk. olie.
  3. Tilsæt Frigodan økologisk grøntsagsblanding med karry som tilberedes efter anvisning på posen.
  4. Tilsæt 3 tsk. nigellafrø under omrøring.
  5. Vend de forkogte ris og grøntsagsblandingen sammen på sauterpanden.
  6. Smag retten til med lidt salt og peber og saften af en ½ lime.

Anden opskrift med Økologisk grøntsagsblanding med karry

Indisk inspireret karrykylling