Portionen passer til 4 personer

Indisk inspireret karrykylling

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med karry
400 g økologisk kyllingebryst
2 spsk. vegetabilsk olie
400 ml økologisk kokosmælk (1 dåse)
2 dl vand
1 hønsebouillonterning
Salt og peber

Tip!
Serveres evt. sammen med ris og mangochutney.

Sådan gør du:

  1. Forvarm en gryde ved høj varme.
  2. Svits Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med karry i ca. 3-4 min.
  3. Tilsæt kyllingebryst skåret i tern og lad det stege med i 3 min.
  4. Kom derefter kokosmælk, vand og bouillonterning ned i gryden.
  5. Skru ned til halv varme og lad retten simre i 15 min.
  6. Smag til med salt og peber.

En anden opskrift med Økologisk grøntsagsblanding med karry

Indisk karry risret med mynte og yoghurt