Portionen passer til 2-3 personer

Cremet pastaret med frisk basilikum og parmesan

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med basilikum
250 g økologisk pasta (tør) efter eget ønske
2 spsk. olivenolie
2 ½ dl økologisk fløde
½ økologisk citron
Salt & peber

Pynt:
Frisk basilikum og høvlet parmesan

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, dog så der er lidt "bid" i pastaen.
  2. Sigt vandet godt fra pastaen.
  3. Forvarm en pande ved høj varme sammen med olivenolie og svits Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med basilikum i 3-5 min.
  4. Sæt komfuret til middel/høj varme.
  5. Tilsæt fløde, lad det reducer til cremet konsistens i ca. 10-12 min.
  6. Smag retten til med saft af lidt citron samt salt og peber.
  7. Vend den kogte pasta i saucen.

En anden opskrift med Økologisk grøntsagsblanding med basilikum

Italiensk inspireret minestronesuppe

Produkt der indgår i opskriften