Portionen passer til 4 personer

Cremet grøntsagsblanding med timian og sennep

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med timian
2 stk. andebryst á 300 g
3 dl økologisk fløde
1 spsk. dijonsennep
Salt og peber

Retten serveres med rosa stegte andebryst og fx Frigodan Rodfrugtfritter.

Sådan gør du:

  1. Ris tern i fedtet på andebrysterne.
  2. Brun dem på en forvarmet pande ved middel/høj temperatur. Start med fedtsiden først.
  3. Tag panden af blusset og kom andebrysterne over i et ildfast fad med bagepapir under.
  4. Krydr andebrysterne godt med salt og peber og kom dem ind i en forvarmet ovn i ca. 10-12 min. ved 220 ºC varmluft.
  5. Lad andebrysterne trække i 5-10 min.
  6. Panden sættes på blusset igen.
  7. Tilsæt Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med timian og lad grønsagsblandingen stege i 4-5 min. i andefedtet.
  8. Tilsæt fløde og dijonsennep og bring retten i kog.
  9. Lad retten simre i 3 min. inden den smages til med salt og peber.

Andre opskrifter med Økologisk grøntsagsblanding med timian

Grøntsagsblanding med bacon og timian