Portionen giver ca. 3 dl

Mango chutney med varme krydderier

Ingredienser:
250 g Frigodan Økologiske mango
1 dl økologisk rørsukker
½ tsk. økologisk stødt caynnepeber
½ tsk. økologisk stødt spidskommen
¼ tsk. økologisk stødt muskatnød
1 tsk. økologisk paprika
2 spsk. økologisk æblecidereddike
1 dl vand

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienserne i en gyde og bring den i kog under låg.
  2. Skru ned for varmen og lad den simre i ca. 20 min eller til saften er godt indkogt.
  3. Mos chutneyen og kom den i et skoldet glas.
  4. Kom glasset på køl.

Brug chutneyen som tilbehør til indisk mad eller som dressing i burger eller sandwich.

Salat tilbehør til 3 personer

Mangosalat med tørret frugt og cashewnødder

Ingredienser:
250 g Frigodan Økologiske mango
100 g økologisk tørret frugt (f.eks. abrikoser, dadler og tørrede tranebær)
5 g økologisk ingefær (skrællet)
1 spsk. økologisk rørsukker
¼ rødløg
Skal af en økologisk lime
2 spsk. vegetabilsk olie
40 g cashewnødder

Pynt:
Friske krydderurter, brøndkarse, koriander, fuglegræs eller ærtespirer.

Sådan gør du:

  1. Optø Frigodan Økologiske mango på køl.
  2. Vend de optøede mangostykker sammen med fintskåret tørret frugt, revet ingefær, sukker, rødløg skåret i skiver, revet skal af en lime og olie.
  3. Kom mangosalaten i en serveringskål.
  4. Hak cashewnødderne groft og rist dem gyldne på en pande sammen med lidt olie.
  5. Top salaten med ristede cashewnødder og friske krydderuter.