Portionen giver ca. 3 dl
Mango chutney med varme krydderier
Ingredienser:
250 g Frigodan Økologiske mango
1 dl økologisk rørsukker
½ tsk. økologisk stødt caynnepeber
½ tsk. økologisk stødt spidskommen
¼ tsk. økologisk stødt muskatnød
1 tsk. økologisk paprika
2 spsk. økologisk æblecidereddike
1 dl vand
Sådan gør du:
Brug chutneyen som tilbehør til indisk mad eller som dressing i burger eller sandwich.
Salat tilbehør til 3 personer
Mangosalat med tørret frugt og cashewnødder
Ingredienser:
250 g Frigodan Økologiske mango
100 g økologisk tørret frugt (f.eks. abrikoser, dadler og tørrede tranebær)
5 g økologisk ingefær (skrællet)
1 spsk. økologisk rørsukker
¼ rødløg
Skal af en økologisk lime
2 spsk. vegetabilsk olie
40 g cashewnødder
Pynt:
Friske krydderurter, brøndkarse, koriander, fuglegræs eller ærtespirer.
Sådan gør du:
NYHED fra Frigodan