Portionen passer til 4 personer

Indisk inspireret karrykylling

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med karry
400 g økologisk kyllingebryst
2 spsk. vegetabilsk olie
400 ml økologisk kokosmælk (1 dåse)
2 dl vand
1 hønsebouillonterning
Salt og peber

Tip!
Serveres evt. sammen med ris og mangochutney.

Sådan gør du:

  1. Forvarm en gryde ved høj varme.
  2. Svits Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med karry i ca. 3-4 min.
  3. Tilsæt kyllingebryst skåret i tern og lad det stege med i 3 min.
  4. Kom derefter kokosmælk, vand og bouillonterning ned i gryden.
  5. Skru ned til halv varme og lad retten simre i 15 min.
  6. Smag til med salg og peber.

Portionen passer til 3-4 personer

Indisk karry risret med mynte og yoghurt

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med karry
2 dl økologiske ris
2 tsk. nigellafrø
3 spsk. vegetabilsk olie
Saft af en ½ økologisk lime
Salt og peber
2 dl økologisk græsk yoghurt
En lille håndfuld friske økologiske mynteblade

Sådan gør du:

  1. Kog risene efter anvisning på emballagen.
  2. Forvarm en sauterpande med 3 spsk. olie.
  3. Tilsæt Frigodan økologisk grøntsagsblanding med karry som tilberedes efter anvisning på posen.
  4. Tilsæt 3 tsk. nigellafrø under omrøring.
  5. Vend de forkogte ris og grøntsagsblandingen sammen på sauterpanden.
  6. Smag retten til med lidt salt og peber og saften af en ½ lime.

Server risretten med snittede mynteblade og yoghurt.