Portionen passer til 4 personer

Bacon ristet grøntsagsblanding med timian

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med timian
2-3 spsk. vegetabilsk olie
8 stilke økologisk timian
8 skiver økologisk bacon
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Forvarm en pande sammen med olien ved høj varme.
  2. Steg bacon gyldent og tag det af panden.
  3. Tilsæt Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med timian og tilbered det efter anvisning på posen sammen med timianstilkene.
  4. Smag retten til med salt og peber og pynt med de stegte baconskiver.

Portionen passer til 4 personer

Cremet grøntsagsblanding med timian og sennep

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med timian
2 stk. andebryst á 300 g
3 dl økologisk fløde
1 spsk. dijonsennep
Salt og peber

Retten serveres med rosa stegte andbryst og f.eks. Frigodan Rodfrugtfritter.

Sådan gør du:

  1. Ris tern i fedtet på andebrysterne.
  2. Brun dem på en forvarmet pande ved middel/høj temperatur. Start med fedtsiden først.
  3. Tag panden af blusset og kom andebrysterne over i et ildfast fad med bagepapir under.
  4. Krydr andebrysterne godt med salt og peber og kom dem ind i en forvarmet ovn i ca. 10-12 min. ved 220 ºC varmluft.
  5. Lad andebrysterne trække i 5-10 min.
  6. Panden sættes på blusset igen.
  7. Tilsæt Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med timian og lad grønsagsblandingen stege i 4-5 min. i andefedtet.
  8. Tilsæt fløde og dijonsennep og bring retten i kog.
  9. Lad retten simre i 3 min. inden den smages til med salt og peber.