Værdigrundlag

Respekt, engagement, troværdighed og humor er hjørnestenene i vores værdigrundlag. Men udgangspunkt i disse menneskelige holdninger og værdier sikrer vi vores kunder en optimal service og udviser godt købmandsskab.

Mission

Vores mission er at berige hvert måltid året rundt med grøntsager, frugt og bær. Vi skal inspirere slutbrugerne til gode og enkle madoplevelser.

Vision

Ardo A/S skal være den førende udbyder af frosne grøntsager, frugt, bær og krydderurter i Danmark, og fortsætte udviklingen af Ardo A/S som den innovative og foretrukne leverandør indenfor alle sektorer af markedet.

Vores kompetencer indenfor grøntsager, frugt og bær skal udføres med respekt for naturen. Vi skal genkendes som en trendsættende og stabil virksomhed, der i alle processer sætter kvalitet og service i højsædet. Vores arbejdsplads skal være engagerende og udviklende med et godt arbejdsmiljø.

Målsætning

Vi vil være den markedsførende udbyder af frosne produkter baseret på grøntsager, frugt, bær og krydderurter i Danmark. Gennem rekruttering og uddannelse vil vi udvikle vores medarbejders kompetencer til at tilføre værdi til deres karriere i et sikkert og venligt arbejdsmiljø, og skabe øget vækst og indtjening for alle led i forsyningskæden.

Sikre at alle vores produkter og fabrikker overholder gældende lovgivningen og at de til enhver tid lever op til kundernes forventninger.

Sikre at vi altid samarbejder med vores leverandører og kunder på en etisk måde, med respekt for den forskellighed hvormed der arbejdes verden over.

Sikre at vi altid agerer på en miljømæssig bæredygtig måde med fokus på vores integrerede koncernprincipper i ”Planet, People and Product”. Løbende forbedre alle måder at skabe afkast til vores aktionærer til videre investering i virksomheden.

Link til Frigodan avler portal ↑

 

Miljøpolitik

Ardo A/S har en ambition; Vi kalder det 'Grøn Ambition'

Vi udfører alle vores aktiviteter på en bevidst måde, hvor vi:

  • vurderer og tager hensyn til hver handling og dens påvirkning af miljøet og de mennesker som den berører
  • træffer beslutninger med den korrekte motivation som Ardo A/S kan være stolt af
  • udfører vores operationer så disse er i overensstemmelse med gældende lovgivninger og ikke mindst vores mål om at beskytte planeten og dyrke, producere og forarbejde produkter på en bæredygtig måde med respekt for mennesker.

Alle miljøspørgsmål skal kunne behandles i en åben og positiv dialog med medarbejdere, kunder, landmænd, leverandører, transportører, myndigheder, organisationer, presse og befolkning.

Vores mål er at bygge videre på og investere i eksisterende stærke relationer og udvikle partnerskaber med ligesindede interessenter, der ligesom Ardo A/S påskønnelser gensidig respekt, og som har kapacitet til at forstå og forpligte sig til, hvad der kræves af et sådan partnerskab og samarbejde.

Ardo A/S vil forsøge aktivt at være med i en fornuftig miljømæssig udvikling i samfundet og medvirke til at love og regler bliver forståelige.

Historie

For snart 100 år siden ...

Historien bag Frigodan begynder tilbage i slutningen 1920'erne, hvor Odense Konservesfabrik blev grundlagt. Senere blev Frigodan-Brenderup, Svendborg Konservesfabrik, Falster Frost, Rødby frysehus og Nyborg Lynfrost etableret.

Op igennem 80'erne oplever branchen en større strukturtilpasning gennem sammenlægninger og fabrikslukninger, således at der i 1990 kun er 2 større virksomheder med speciale i produktion og forarbejdning af dybfrosne grøntsager, nemlig Frigodan og Svendborg Konservesfabrik. Disse to virksomheder bliver i 1990/91 opkøbt af Danisco A/S, sammenlagt, og kørt videre under navnet Danisco Foods A/S.

Frigodan fortsætter herefter som varemærke på det danske marked. Senere bliver Frigodan mærket mere udbredt, og man opbygger eksport til store dele af verden. Som supplement til de danskproducerede grøntsager, opkøbes fabrikker rundt om i Europa, således at grøntsager som normalt ikke dyrkes i Danmark, ligeledes kan produceres efter de høje danske krav til kvalitet og miljøhensyn, der er kendetegn for Frigodan.

I oktober 2000 overtager den belgiske koncern Ardo, alle Danisco Foods aktiviteter indenfor frosne grøntsager. Ardo er i dag en af verdens førende producenter af frosne grøntsager, frugt, bær, krydderurter, pasta og ris samt grønsagsbaserede færdigretter.

Ardo A/S viderefører de kendte Frigodan-produkter, og på baggrund af vores store ekspertise fortsætter vi med konstant at udvikle Frigodan-produkter til salg på detail-, foodservice- og industrimarkederne i hele Norden.